4 luni jumate, magice!

Când am rămas însărcinată mi-am cumpărat multe cărți, recunosc. Voiam să descopăr toate lucrurile esențiale despre schimbarea care urma să vină. Și mi-au folosit! 

După ce s-a născut Rareș însă, parcă nu am mai avut nici un fel de “curiozitate” în ceea ce privește teoria, scrisă cel puțin. Parcă din momentul în care l-am luat în brațe a început să mă învețe el ce să fac. Acela a fost momentul în care mi-am propus să îl cresc așa cum simt și să iau decizii pe care eu să le consider potrivite pentru el. 

Am concentrat în această postare curiozitățile pe care le aveți în ceea ce privește viața de când a apărut bebe. Am ținut cont de toate întrebările pe care mi le-ați adresat pe parcurs. 

Rareș evoluează de la o zi la alta. Fiecare zi ce trece parcă e tot mai frumoasă și mai plină de viață.   

Omulețul ăsta minunat îmi zâmbește parcă cu toată fața. Mai are momente când râde în hohote și mă topesc, nu altceva. 🙂 Mă prinde cu mânuțele lui mici de față, îmi gângurește, mă privește cu atâta iubire. Nu mi-aș putea dori mai mult.  Este foarte sociabil, curios, atent, expresiv și, mai mult decât atât, zâmbește la toată lumea!

Mă umple de iubire și împlinire. O binecuvântare!Noi, gatind

Eu și Dragoș (soțul meu) ne ocupăm de Rareș. Ne-am dorit să facem parte din viața lui cât mai mult, să profităm de momentele astea pe care nu o să le putem da înapoi, și să-l creștem așa cum credem.

Ocazional ne mai vin și ajutoare de nădejde: mama, bunica, străbunica etc. 🙂 

Am renunțat la foarte multe clase pentru a avea mai mult timp cu bebe. Predau una, maxim două pe zi și am făcut tot posibilul să rămân într-un club cât mai aproape de casă. Nu îmi mai permit luxul de a sta câte 2 ore în trafic. Mai am și alergările săptămânale cu Adidas Runners, câte-o emisiune, vreo ședință, proiect sau eveniment. Cam astea sunt motivele pentru care ies din casă. Restul treburilor le fac pe laptop.

Pentru că alăptez, timpul este foarte calculat și încerc să îi dau masa chiar înainte să plec de acasă. După ce ies pe ușă intră în tura de serviciu Dragoș. 🙂 Bineînțeles, îi las laptele la rece dacă nu mă întorc în timp de 2-3 ore. 

Mi-ați scris cum mă împac cu sportul și alăptatul. Foarte bine!

Nu mi-a scăzut lactația, nu am lapte acid sau ce mi-ați mai scris că v-au spus alte mămici sau chiar pediatrii. 

Mă simt excelent după o oră de sport și asta îi transmit și lui Rareș. Mie îmi dă un tonus excelent, chiar dacă de multe ori mă simt cam obosită din cauza puținelor ore de somn, și acelea foarte întrerupte. Stresul reprezintă pericolul de care trebuie să ne ferim. Nu sportul! Sportul ne eliberează de stres, sportul ne face mai plini de viață, mai pozitivi și încrezători. Faceți mișcare! Oricât vă permite timpul 🙂

Ne dau dințișorii și asta ne cam supără. Am avut 2 săptămâni cu “mofturi la masă”, plânsete, și somn de câte-o oră noaptea. M-a cam stors de energie dar nici nu vreau să mă gandesc la durerea pe care o simte el. Mereu mă rog să îmi dea mie durerea lui. Asta e. Somnul clar nu vrea să fie prieten cu mine prea curând. #rezistăm :)) 

Recunosc că am momente în care îl privesc cum doarme deși mi se închid și mie ochii de somn. 🙂 

Nu fac echipă bună doar cu soțul meu în toată acestă aventură. Mai sunt accesoriile care îmi ușurează munca și care îmi sunt nelipsite încă din prima zi. Sterilizatorul, pompa de sân, accesoriile pentru sân, pentru depozitat lapte, termometrul de cameră și de baie. V-am mai povestit despre ele și în postările anterioare.  Suntem norocoși. Când îmi povestește mama cum se descurca fără toate astea conștientizez și mai tare evoluția noastră și toate lucrurile la care avem acces în prezent. Sterilizatorul este și preferatul lui Dragoș pentru că îi place să fie mereu lucrurile la locul lor. Atunci când rămâne el de serviciu :)) reușește foarte simplu să le dezinfecteze și să le pună la loc. 

Camera lui Rareș este aerisită în fiecare zi însă am grijă ca temperatura să nu depășescă 22 grade. Îl scoatem afară zilnic, chiar și la temperaturi cu minus. Pentru noi asta e normal. 

Bineînțeles, fiecare procedează cum consideră. 🙂 

Mai sunt câteva săptămâni, (6 ce-i drept) dar timpul parcă zboară, și o să începem diversificarea. Tot atunci vom avea și prima noastră călătorie cu avionul în 3. Abia aștept! 

Cred că despre asta va fi următoarea postare, cu povești despre noi, evident. Până atunci ne mai auzim cu subiecte legate de sport, alimentație, stil de viață sănătos. 🙂 

Orice sfat, întrebări sau sugestii aveți, vă aștept să-mi lăsați comentarii pe conturile mele de social media sau în formularul de contact de pe site. 🙂 

Trăiește activ și sănătos,
AB

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vrei să te antrenezi cu mine?

Te ajut să îți creezi un stil de viață activ și sănătos. Află mai multe despre programele mele.
Alege programul de nutriție și de fitness care ți se potrivește.
Programe AB

Social Media

Cele mai populare

Alte articole

Cum-imi-gasesc-motivatia-pentru-o-viata-activa
Cum îmi găsesc motivația pentru o viața activă
Știu ca provocarea cea mai mare pentru multi dintre...
Citește...
Binecuvântarea de a fi mama, pentru a doua oară
Binecuvântarea de a fi mama, pentru a doua oară
Și iată că trecuse și due-date-ul, cu toate că ne așteptam...
Citește...
Bebe 2 - Trimestrul 3 de sarcină
Bebe 2 - Trimestrul 3 de sarcină
Wow. Iată-mă la finalul acestei aventuri. Aș zice că...
Citește...
Bebe 2 - Trimestrul 2 de sarcină4
Bebe 2 - Trimestrul 2 de sarcină
Trimestrul 2 de sarcină, s-a sincronizat cu perioada...
Citește...