AB

HABIT

CURS BASIC ONLINE

Durează 21 de zile pentru a crea un obicei nou. Comprehensiv și echilibrat, fără restricții fizice, potrivit atât femeilor cât și bărbaților, AB HABIT este un program de o lună care te va ajuta să îți creezi un nou stil de viață, sănătos, pentru a-ți îndeplini obiectivele pe termen lung și a-ți menține rezultatele.

ANTRENAMENT

12 video-uri diferite de la o săptămâna la alta. Acestea vor include exerciții cardio, cu greutăți, HIIT (high intensity interval training), stretching și un pachet de exerciții pentru diferite afecțiuni fizice.

NUTRIȚIE

Plan nutrițional pentru 12 săptămâni care poate fi personalizat în 3 variante: Standard, fără carne sau Fără lactoză. Vei învăța cum să îți monitorizezi hrana și cum să îți creezi combinații proprii de alimente care te vor ajuta să îți păstrezi greutatea și masa musculară și după încheierea cursului.

MOTIVAȚIE

Indiferent care este noul obicei pe care vrei să îl deprinzi, ai nevoie de motivație pentru a continua și a menține ritmul. Programul AB Habit te va ajuta nu doar să arzi calorii, dar și să te țină pe linia de plutire până la final. Vei învăța cum funcționează motivația, cum să o controlezi și cum să îți folosești resursele pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Ce include?

8 antrenamente video (durată 35-45 min)

Toate exercițiile pot fi făcute de acasă, echipamentul necesar este minimal

4 săptămâni de planuri de mese complete (mese principale + gustări)

Opțiuni adiționale pentru vegani sau cei cu intoleranțe alimentare

Cui i se adresează acest program?

Acest program este pentru cei ce își doresc să piardă în greutate sau pur și simplu să învețe să facă alegeri sănătoase, pe care sa le transforme mai apoi în rutină. Antrenamentele vor fi diferite de la o săptămâna la alta, iar nivelul de dificultate va crește progresiv. Fiecare video, care se va primi săptămânal, va avea o serie de exerciții pentru toate grupele musculare.
Programul este unul standard iar recomandarea mea este ca frecvența antrenamentelor să fie de 3-6 ori pe săptămână.

Întrebări frecvente

După ce achiziționezi programul prin butonul de Cumpără de mai jos, vei primi un e-mail cu toate antrenamentele și planurile de masă.

Da, te bucuri de o reducere de 10% la orice abonament dacă ești de acord să împărtășești cu noi rezultatele tale.

Nu, programele nu sunt rambursabile.

AB HABIT

Plan general de antrenamente & nutriție
39
  • 8 antrenamente video
  • 28 meniuri zilnice complete
  • Opțiuni vegane și pentru intoleranțe alimentare
  • Motivație săptămânală

COMING SOON!

AB Habit

39 EUR

Nume *
Prenume
Adresă de e-mail *