AB

PREGNANCY

Învață cum să rămâi în formă pe parcursul sarcinii!

Program dedicat viitoarelor mămici care te va ajuta să rămâi în formă și să îți întărești sănătatea și starea de bine începând cu trimestrul 2 al sarcinii. Acest program este personalizat. Vei avea acces direct la mine prin discuții telefonice și pe WhatsApp.

ANTRENAMENT

Program de antrenament adaptat la aceasta perioadă. Este un plan personalizat, gândit pentru tine, cu atenție sporită, pentru ca tu sa te bucuri de acesta perioada și de magia nașterii păstrând vitalitate și energie. Vei primi exerciții de făcut dimineața, antrenamente pentru spatele obosit, stretching și alte antrenamente ușoare și confortabile.

NUTRIȚIE

12 săptămâni de mese atent gândite pentru doi, echilibrate din punct de vedere al caloriilor, vitaminelor și micro-nutrienților. Ca bonus pentru acest program vei primi sugestiile pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată în trimestrul 3.

RESPIRAȚIE

Exerciții de respirație conștientă care îți vor întări spatele, pelvisul, zona lombară. Totul pentru ca tu să fii în deplin control pe perioada întregii sarcini.

Când ar trebui să urmez acest program?

Primul trimestru de sarcină este dificil și solicitant, cu oboseală, stări de greață și disconfort. Tocmai din acest motiv este recomandat să începi programul în trimestrul 2. Cert este că programul poate fi continuat și în ultimul trimestru al sarcinii atât timp cât vei primi permisiunea medicului, schimbările programului constând în antrenamente mai puțin solicitante, mai scurte și diversificarea alimentației în funcție de sezon.

CE INCLUDE?

Antrenamente potrivite pentru perioada sarcinii

Toate exercițiile pot fi făcute de acasă, echipamentul necesar este minimal

12 săptămâni de planuri alimentare (mese principale + gustări)

Exerciții de respirație care să te pregătească de momentul nașterii

IMPORTANT!

Înainte de a începe acest program, trebuie să obții de la medicul care îți monitorizează sarcina permisiunea de a efectua exercițiile fizice.

Întrebări frecvente

Îți recomandăm să obții permisiunea de la medicul tău. Dacă acest acord este imposibil de obținut vei putea începe programul doar după semnarea unui act prin care vei declara că înțelegi și îți asumi toate riscurile ce pot apăărea în urma începerii programului fără acordul medicului.

Acest program este dedicat viitoarelor mămici ce își doresc o sarcina sănătoasă și activă.

După ce achiziționezi programul prin butonul de Cumpără de mai jos, vei primi un e-mail cu toate antrenamentele și planurile de masă.

O pereche de adidași, o pereche de gantere, benzi elastice fitness, 2 metri pătrați și o conexiune la internet.

Da, te bucuri de o reducere de 10% la abonament dacă ești de acord să împărtășești cu noi rezultatele tale.

Nu, programele nu sunt rambursabile.

AB PREGNANCY

Fii complet pregătită pentru naștere și perioada post-natală.
PROGRAM PERSONALIZAT

Începând cu săptămâna 14 de sarcină.
150
  • Antrenamente sigure pentru perioada sarcinii
  • 12 săptămâni de planuri de mese
  • Exerciții de respirație
  • Bonus: Recomandări pentru trimestrul 3

Program AB

Vreau să mă înscriu!

Nume *
Prenume
Adresă de e-mail *
Număr telefon *
Alege programul: