Al 6-lea titlu :)

Scriu acest text in timp ce aștept in backstage sa se facă premierea. E un timp “mort”, așa ca m-am gândit sa îl fac productiv 😀 Dragoș mi-a scris ca Rares a adormit in cele din urma. A fost activ pe toată durata zilei. A văzut-o pe mami concurând la ambele probe.

Dar sa o luam de la început. 

22 Iunie 2019. Miami.

Ce zi! Rareș s-a trezit toată noaptea, a plâns, adormea greu. Sincer nu ma gândeam ca am concurs, îmi doream doar sa îl liniștesc ca sa dormim, căci eram cu toții obosiți. 

Show-ul a fost diferit fata de alți ani. Ma refer la orele și ordinea categoriilor.

Am concurat pe la 2 pm ora locală, cu prima proba.

Pe la 4 l-am alăptat pe Rareș, iar la 6 pm a fost runda 2, cu exercițiul de Fitness.

In pauza dintre cele doua, ma împărțeam între cele doua lumi: backstage: corpuri bine lucrate și atleți pregătiți de competiție, și public: familia și prieteni apropiați. Parca ma deconectăm in momentul in care îl luam pe Rareș in brațe, îl schimbam sau hraneam. După care ma întorceam in zona plină de emoție și competiție.

Am concurat in partea a doua a zilei, abia la 8 pm, iar corpul meu a simțit asta. Am început sa casc după ora 6 pm și ma simteam moale. Îmi simteam stomacul mic, aveam emoții mari.

Din lateral, dupa cortine, îl vedeam pe Rareș, ce era in partea stânga a scenei, primul rând. Nu îmi venea sa cred ca sunt din nou acolo, in spate, pregătită sa intru pe scena. Nu îmi venea sa cred ca Rareș ma privește. Stătea cuminte in brațele unei prietene, iar Dragoș era pregătit cu aparatul sa ma filmeze de-ndată ce intru pe scena. Îmi tremura tot corpul și parca îmi lăcrimau ochii. Totul era diferit fata de ceilalți ani. Sentimentul de mama era amestecat cu cel al unui atlet profesionist pregătit sa cucerească titlul suprem.

Mi-am zis:

„-Hei ai muncit atât de mult, ești aici sa îți demonstrezi ție ca poți sa faci orice, și sa fii un exemplu de disciplina și ambiție pentru Rareș”

Și mi-au strigat numele. Am pășit pe scena. A început muzica. Și-am început sa trăiesc momentul. Însă totul era așa de real. Auzeam încurajările din sala, luminile puternice îmi băteau direct in fata. Corpul îmi tremura. Dar a fost bine. 95%. Faptul ca am stat toată ziua in teatru și am concurat foarte târziu, plus emoțiile de mama și de competiție, facea ca inima mea sa bată tare. Nu îmi venea sa cred ca am ajuns acolo unde mi-am propus. Cu toate ca am crezut mereu in mine și in proces. Dar de data asta a fost diferit. 

Update: “The winner is Anca Bucur from Romania” wow. Nu îmi vine sa cred! Deși simteam ca am pachetul complet, dar totuși ma gândeam, oare îmi mai dau mie și al 6 lea titlu? 

Trofeul asta e pentru Rareș, pentru mama care iubeste Queen (tema exercițiului) și pentru mine: Anca Bucur in calitate de mama. 

Trebuie musai sa aduc mulțumiri. Încep evident cu familia care m-a susținut și încurajat mereu. Mama, tata, sora, frate. Iubirile mele, Dragoș și Rareș, cei mai mari susținători ai mei. 

Bogdan Boanta și Cocuta (de la Cobodance), pentru timpul lor și ideile lor minunate. Exercițiul de Fitness a fost un succes și datorită lor.

Am avut momente in care am plâns, de emotie, de oboseala, de durere, dar pregătirea a fost un succes. Am simtit ca “inspirația și motivația” pentru mine, sunt eu. Mi-am demonstrat ca:

Pot sa faci orice îți propui in viața. 

Echilibrul ni-l creăm singuri. 

Fericirea vine din toate lucrurile pe care le trăim 100%. Slăbiciunile te fac mai puternic, iar iubirea îți da aripi, sa zbori departe 🙂 

Așa ca adaug titlul cu nr 6. Cu toate ca am venit aici cu gândul de a savura momentul și de a fi un exemplu frumos pentru fiul meu. Familia e pe primul loc pentru mine, de-asta i-am vrut aproape. Ma bucur ca am putut sa găsesc echilibrul și sa am grija de ceea ce contează pentru mine 🙂 

Urmează vacanța. In Miami, și-apoi Chicago. Abia o aștept! Familie și încărcare baterii 🙂

Va multumesc pentru toate mesajele de încurajare. Am primit foarte multe. Nu am reușit sa răspund la toate, dar le-am văzut.

Crede in tine!

Și Trăiește activ și sănătos 🙂 
AB

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vrei să te antrenezi cu mine?

Te ajut să îți creezi un stil de viață activ și sănătos. Află mai multe despre programele mele.
Alege programul de nutriție și de fitness care ți se potrivește.
Programe AB

Social Media

Cele mai populare

Alte articole

Cum-imi-gasesc-motivatia-pentru-o-viata-activa
Cum îmi găsesc motivația pentru o viața activă
Știu ca provocarea cea mai mare pentru multi dintre...
Citește...
Binecuvântarea de a fi mama, pentru a doua oară
Binecuvântarea de a fi mama, pentru a doua oară
Și iată că trecuse și due-date-ul, cu toate că ne așteptam...
Citește...
Bebe 2 - Trimestrul 3 de sarcină
Bebe 2 - Trimestrul 3 de sarcină
Wow. Iată-mă la finalul acestei aventuri. Aș zice că...
Citește...
Bebe 2 - Trimestrul 2 de sarcină4
Bebe 2 - Trimestrul 2 de sarcină
Trimestrul 2 de sarcină, s-a sincronizat cu perioada...
Citește...