Momentul schimbărilor a sosit!
Bine ai venit pe noua mea pagină unde motivația întâlnește reușita!
Mulți dintre voi, prieteni, clienți ce au participat la clasele mele de-a lungul anilor și cei de aici din social media mai ales, m-ați tot întrebat în ultimii ani, de ce nu fac și eu programe/ planuri online.

Fac asta de 11 ani defapt, însă nu am promovat acest lucru, fiindcă am ales sa fac doar planuri personalizate, iar asta nu îmi permitea să lucrez cu foarte mulți, mai ales atunci când mai sunt și alte proiecte, angajamente, pe lângă.

Într-adevăr, experiența competițiilor de fitness, mi-a oferit ocazia să cunosc povesti și ambiții, adunate din lumea întreagă. Acolo toată lumea mă încuraja sa fac și eu o aplicație sau programe online definite. Am luat notițe, am privit, am învățat, am simțit si-am dat Play.

Am început să lucrez online în 2010, și încă de pe atunci, nu reușeam să preiau toate solicitările. De aceea, cumva selectam cu cine aveam să lucrez. A venit însă și ziua în care pot schimba obiceiurile oamenilor la o scara mai mare.
Ca sa va spun și o povestioară. Acum câțiva ani buni, am acceptat o colaborare de a-mi face un program, care să-și aibă locul într-o aplicație. Am conceput un plan:de nutritie + antrenament + motivatie. Am muncit foarte mult la acel proiect.

În aceea aplicație, eram pe atunci 4 specialiști. Nu prea a mers treaba. Să vă spun sincer, ne luase 2 ani să semnăm un contract, iar despre încasări (adică câte planuri de-ale mele s-au vândut), nu știu nici în ziua de azi câte au fost. Ați înțeles bine.

Mi s-a comunicat că s-au vândut programe, însă încasările se împărțeau la mine și celor ce făcuseră aplicația ( % cât era stabilit in contract) dar partea mea, nu a ajuns niciodată la mine. Că or fi fost 2 lei 10, sau 100, era munca mea. Așa că am refuzat să mai fac aplicații, iar să dezvolt una singura, era nevoie de foarte mare investiție financiară, lucru pe care nu mi-l permiteam în trecut, iar acum sincer, nu îi văd avantajele.
În toți acești ani am fost foarte ocupată cu toate cursurile pe care le-am făcut, pentru a mă documenta și perfecționa în domeniu meu ( Fitness/ Aerobic/ Cycling/ Running ) dar și participarea mea din ultimii 11 ani la competițiile de Fitness, competiții ce mi-au adus pe lângă cele 6 titluri mondiale, multe cunoștințe în domeniu, de la tot ce înseamnă pregătire, transformare, rezultate și performanță.

Pe lângă asta, predam în trecut câte 5-6 clase pe zi, am învățat foarte mult, și am acumulat informație de calitate și experiența, pentru a putea livra azi către voi cel mai bun program.

De asemenea am învățat pe mine, cât de minunat e corpul nostru și prin cate schimbări poate să treacă. Cele două sarcini m-au învățat atât de multe, mai ales că au fost foarte diferite.

În ambele sarcini am fost activa, însă am făcut antrenamente de intensitate diferită, pentru ca am avut și alte condiții. În prima sarcina era totul mai simplu fiindcă am mers în ritmul meu, pe când la a doua, îl aveam și pe Rareș plin de energie, ce avea nevoie de mine, deci timpul liber a fost tot mai puțin.

Cel mai important este ca am învățat să îmi iubesc corpul, fără să vreau de la el Six Pack. Și da. Am fost foarte împăcată cu toate schimbările prin care am trecut, dar acum la 14 luni de la a doua naștere pot să spun că mă bucur atât de tare sa fiu din nou în "corpul meu de altădată".
Sănătatea primează pentru mine, iar starea de bine vine de la echilibrul pe care îl avem în bucătărie, exercitiii fizice si acasă :)
Sa trecem la programele pe care le găsești aici pe site


90 DAYS
90
BODY CHALLENGE
general & vegetarian
Plan general de nutritie și antrenamente, pentru cei ce nu sunt mofturosi cu alimentele și au un stil de viață mai dezordonat.

Ai două variante pentru care poți opta la partea de nutritie:
General ( adică toate grupele alimentare) sau cel vegetarian.
Primesti 12 videouri cu antrenamente. Câte unul pentru fiecare săptămână, cu exerciții și intensitate ce va crește progresiv.

Acest program te va învața să începi să trăiești activ și sănătos, lucru care îți va aduce în primul rând sănătate dar și un corp armonios.

Acest plan îl primești săptămânal pe mail.
AB PREGNANCY
Am studiat foarte mult acest capitol, însă cel mai mult am învățat din cele două experiențe ale mele, mai ales cu doua sarcina diferite.

Pe perioada trimestrului 2 de sarcina, primești plan de nutritie săptămânal + tipuri de antrenamente recomandate pentru aceasta perioada.


De ce am ales să fac planul începând cu trimestrul 2?
Pentru că primul trimestru e cel mai capricios, cu grețuri, somnolență, schimbări hormonale și emoționale. În trimestrul doi grețurile dispar, nivelul de energie crește, iar burtica nu e așa de mare, deci poți sa faci mișcare mai ușor. Iar în trimestrul trei poți sa faci tot ce te-am învățat eu în trimestru doi.

Acest program este recomandat viitoarelor mamici, care au ok-ul de la doctorul care monitorizează sarcina să facă mișcare și care sunt deschise la a avea o alimentație complexă din punct de vedere nutritiv. Acest exercițiu este sănătate pură atât pentru mănânci dar și pentru cei mici, deoarece gustul se educa, iar copiii noștri ne imită întru totul :)
Planul se primește pe email.
AB PRIVATE
Program individual, în funcție de starea ta de sănătate, pregătire fizică și obiective. Acest program va fi personalizat pentru rezultate optime, în cel mai scurt timp.

Fie ca îți dorești sa pierzi în greutate, sau nu consumi aumite alimente, sau poate chiar ai obiective în ceea ce privește performanța în anumite sporturi, acest plan se va construi după cerințele tale.

Marele avantaj al acestui program este faptul că vei avea numărul meu de telefon, pentru a ține legătura și pentru a putea face schimbări/ adaptări la plan în timp real :)
Cum ti separe? Ce ziceti de noul meu site? Mi-a luat ceva timp, însă am vrut sa iasă bine :)
Aștept sugestii de la voi pentru următorul articol pe blog.


Trăiește activ
și sănătos!